Ce Asigurator alegeti voi?

Zilele care urmeaza este ziua unui bun prieten de-al meu si nu stiam exact ce cadou sa ii cumpar. Nu ca nu i-as cunoaste gusturile, dar voiam sa ii iau ceva care sa stiu sigur ca ii va folosi. Si ce credeti ca mi-a trecut prin minte? L-am auzit ca in iulie ii expira asigurarea rca si voia sa mergem sa o incheie unde a incheiat-o si anul trecut: la un mall aici. Asa ca o sa ma ocup eu de asta, sa vad doar cum ii “sustrag” talonul ca sa il xeroxez si apoi sa vad cum i-l pun la loc fara sa observe. Oricum, gasesc eu ceva, dar nu asta e problema!

Problema mea este ca nu stiu la ce firma ar trebui sa i-o inchei. Trebuie sa fie tot la firma la care a avut anul trecut, sau pot pur si simplu sa ii aleg cel mai ieftin rca si gata ? Dar daca aleg vreun asigurator neserios si ma trezesc ca are probleme apoi ? Citeam eu pe net ca este posibil si asa ceva, chiar daca nu inchei asigurarea pentru tine. Ultimul lucru pe care vreau sa il fac este sa dau totul peste cap.

Va intreb si pe voi, poate stiti mai bine, poate va asigurati masina de mai multa vreme. Eu nu o sa merg la mall, stiam de cei de la rca ieftin, asa ca o sa fac aici calculul, dau si niste tichete, am inteles, rezolv eu, dar intrebarea e: ce asigurator?

M-am tot documentat pe net si am citit mult, dar parerile sunt impartite. Daca era vorba de rca-ul meu nu ma impacientam, dar nu vreau sa creez nimanui probleme, tot ce vreau este sa ii fac o surpriza, o sa ii prinda bine niste bani in plus in buzunar.

Generali am inteles ca este firma serioasa, dar e cam scumpa pentru cei tineri. Nu pot sa dau nici  7-800 RON.

Poate ma lamuriti si pe mine si imi spuneti cum ar trebui sa procedez: deci, cel mai ieftin rca sau un rca la o firma mai serioasa dar mai scumpa? Sa zicem ca pot da 500 RON pe 12 luni, doar am copilarit impreuna :). Daca merita, de ce nu ?

Voi ati avut vreodata probleme de genul asta ? Sa fiti loviti de vreunii care aveau rca-ul la o firma neserioasa si sa nu va puteti repara masina ? Am auzit de unii care si-au reparat-o intr-un final pe casco, din cauza ca nu au reusit altfel.

Astept si parerile voastre ca sa ma pot decide.

1 Comments

Leave a Comment.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.