Descalecatul vibratorului la Craiova

La o ceremonie de decernare a Oscarurilor de acum multi ani, un exhibitionist despuiat in intregime a zburbat un pic pe scena, exact cand marele actor David Niven se pregatea sa anunte un premiu. Regizata sau nu, reactia britanicului a fost nepretuita:

Ladies and gentlemen, that was almost bound to happen.

Cam asa sta treaba si cu piesa Elefantul din camera sau The Vibrator Play care va avea premiera pe 15, 16 si 17 martie 2017 la Craiova, la Teatrul National „Marin Sorescu”.

Acest descalecat al uneltei controversate, ironizate, dar necesare se va produce prin intermediul unei text dramaturgic nominalizat la Pulitzer si Tony, scris de Sarah Ruhl, autoare contemporana tinuta la mare cinste de lumea literelor americane.

Prietenii de la teatru mi-au transmis si o prezentare a subiectului acestei piese, insa, dat fiind obiectul in jurul carei se va invarti toata treaba, socot ca interesul va este deja treaz.

Da, afirmatia va vizeaza si pe voi, pudibonzii.

Ce voi spune, totusi, este ca piesa este regizata de Dragos Alexandru Musoiu, care ne-a mai oferit Spargerea, iar distributia ne prilejuieste reintalnirea cu Claudiu Bleont, Cerasela Iosefescu, Iulia Lazar, George Albert Costea, Angel Rababoc, Vlad Udrescu, Ramona Dragulescu si Alina Carla Mangra.

Daca inca mai aveti dubii ca descalecatul vibratorului la Craiova va suscita interesul binemeritat, va anunt ca nu mai gasiti bilete pentru reprezentatiile de pe 16 si 17 martie.

Poate doar pe 15 martie, daca reusiti sa ajungeti inaintea mea.

 

Leave a Comment.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.