Descopera Craiova!

descopera_craiova

Nu stiu despre voi, dar mie nu o data mi s-a intamplat sa merg pe trasee pe care le cunoasteam ca in palma si sa descopar dintr-o data ceva deosebit, care pana atunci imi scapase. Cladiri vechi, superb decorate ne urmaresc cu privirea in timp ce fugim dintr-o parte intr-alta, cautand nici noi nu stim ce, si se intristeaza de fiecare data cand cineva le ignora.

Tocmai pentru a corecta aceasta trista meteahna a locuitorilor urbei noastre, cei de la www.monumenteoltenia.ro au lansat concursul Descopera Craiova, care isi propune „promovarea in fata publicului larg a patrimoniului cultural si arhitectural al municipiului Craiova, in contextul candidaturii orasului la titlul de Capitala Culturala Europeana 2021”.

Frumusetea acestui concurs consta in provocarile care vor fi adresate participantilor; acestia vor fi primi o ghicitoare care ii va purta spre locul unde se gaseste o casa-monument istoric din Craiova. Placerea explorarii va fi insotita de cea de a o fotografia si de a redacta un eseu, care sa reflecte impresia pe care o marturie arhitectonica a trecutului a facut-o asupra celor carora li s-a incredintat misiunea de a o descoperi. Unde mai pui ca premiile sunt de 500, 300 si 200 de lei, deloc de lepadat.

Perioada de inscriere este 5 – 17 mai 2014, iar formularul prin care trebuie sa dovediti ca sunteti chititi sa descoperiti Craiova se gaseste aici.

Regulamentul concursului poate fi gasit aici.

Va invit sa dam navala la un proiect si interesant, si banos!

Leave a Comment.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.