Giuvaieruri online (2)

Am vazut odata o fata frumoasa. Avea ochii migdalati, gene arcuite, fata ovala si un par lung, matasos. Isi sprijinea gratios barbia in podul palmei (cum ar fi zis Romeo – ah, ce n-as fi dat atunci sa fiu o manusa!) si asa am remarcat ca purta o bratara pe care am regasit-o peste ani in lista de bijuterii placate cu aur a celor de la Onlinebijoux.

Ce ti-e si cu memoria asta involuntara! Cauti un simplu cadou si mintea ajunge sa rataceasca prin amintiri pe care le credeai de mult uitate.

Apropo, v-am pomenit ca Onlinebijoux este un magazin online de bijuterii cu produse la indemana oricui si o diversitate foarte mare? Da, scuze atunci, probabil ca varsta si nostalgia de mai sus mi-au provocat amnezia asta. Ce nu v-am spus sigur este ca exista si o sectiune de ceasuri. Printre acestea se afla si unul de tip quartz Fashion, cu o culoare care atrage atentia si pe care l-as face cadou cuiva.

Dar nu oricum, ci lipit de ochelarii respectivului, avand cadranul intors spre ochi, poate in felul asta deprinde si el abilitatea de a ajunge la timp! Nu spun cine, persoana insemnata.

Leave a Comment.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.