Ziua Culturii Nationale cu un om al ei

Nu stiu altii cum sunt, dar, eu, cand ii vad pe 15 ianuarie, de Ziua Culturii Nationale, pe politicieni care de care mai agramati cum se ingramadesc sa faca declaratii sforaitoare, simt cum imi zvacnesc treptele de nervi.

Asa ca m-are mi-a fost bucuria sa aflu ca pe 15 ianuarie 2018, la ora 19:00, la Teatrul National „Marin Sorescu”, in intimitatea salii „I.D. Sirbu”, Emil Boroghina va sustine recitalul de poezie romaneasca intitulat Treptele Unirii.

Acest spectacol face parte, alaturi de recitalul Sunt suflet in sufletul neamului meu – Limba romana este patria mea al aceluiasi actor (programat pe 24 ianuarie 2018, o alta data esentiala a fiecarui inceput de an romanesc), dintr-un proiect pe care Teatrul National din Craiova il realizeaza impreuna cu Teatrul Nottara din Bucuresti, in anul Centenarului Marii Uniri.

La un asa eveniment, costul participarii ar fi neimportant, insa merita mentionat ca accesul este liber, pe baza de rezervare, pe care o puteti face Agentia Teatrala.

Cum doritori vor fi mai multi decat locuri, exista potential de intristare, care poate fi alinata, deoarece recitalul va fi trasmis in direct pe TVR 3 si TVR Craiova.

Eminescu sa ne judece, daca nu mergem sa-l ascultam pe maestrul Emil Boroghina.

Lasa un comentariu.