Am 25 de ani si tocmai acum mi-am facut blog. „Cam tarziu…”, ar spune unii dintre voi si nu ar gresi prea mult. Numai ca eu sunt mai conservator si, pana nu ma conving temeinic ca un lucru e util, nu mi-l insusesc. Am descoperit incet, dar sigur, ca un blog este un mijloc prin care poti impartasi tot ceea ce stii, simti, te incanta si enerveaza. Toti cei carora le impuiam capul cu filme, carti, politica, snooker etc. si care, din politete, incercau sa nu caste prea fatis, se vor bucura ca au scapat de-o grija.

Asa ca: Cititi, baieti (si fete), numai cititi!

(Adaos ulterior) Evident ca timpul nu a stat in loc pentru mine, asa ca va rog sa imi calculati varsta corecta din momentul citirii acestor randuri, in conformitate cu datele oferite mai sus:).

15 Comments

 1. f interesante punctele tale de vedere si ploaia de metafore, cuvintele care te fac sa te uiti in dex…caracteristic…astept urmatoarele cugetari, desi sincer nu ma dau in vant dupa blog-uri…multa bafta!

  Reply
 2. Sa stii ca imi lipseau comentariile tale… Am vazut multe filme interesante si am citit niscaiva carti la recomandarile tale (recomandari la care nu cascam!).
  Ma gandeam ca poate faci si niste comentarii/recomandari pentru articole/carti de comunicare…

  Reply
 3. Nu eu spun ca e tarziu, Maria, ci unii mult prea impatimiti ai Internetului. In cea ce priveste raportul varsta biologica vs. varsta spirituala, sunt de acord cu tine.

  Reply
 4. Reusit. Imi place. Will keep on reading. In sfarsit cineva care ma face/sau nu sa vad un film sau sa ma gandesc de doua ori inainte sa dau bani pe anumite carti 🙂

  Reply

Leave a Comment.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.