PavConsult

Si stiu foarte bine, ca ma pricep sa dau sfaturi celor din jur, si as putea cu succes sa fiu consilier de imagine, contabil, si in acelas timp, sa dau indicatii in legatura cu toate cumparaturile pe care trebuie sa le faca cineva, doar indicatii, nu am de ce sa fac chiar eu cumparaturile. Seful meu mi-a spus ca ar vrea sa schimbe aspectul gradinii si caile de acces in curte, si pentru asta are nevoie de dale pavaj noi. Acesta s-a gandit sa inlocuiasa dalele de pavaj vechi din gradina si din fata casei cu unele noi, astfel crede el, ca o sa schimbe tot aspectul exterior al casei, si cred ca are dreptate, i-am spus ca dalele actuale au un aspect oribil, probabil de accea vrea sa si faca aceasta schimbare.

PavConsultDesigur ca am acceptat sa il ajut. Alex mi-a spus ca ar vrea ca delele sa nu fie chiar mici, ci de dimensiuni medii. Perfect, pentru ca stiam exact unde sa caut, si am mers direct la pavconsult. Acestia au dale cu dimensiuni de 40x40cm sau 45x45cm, iar din acest motiv piesele pot fi combinate cu usurinta. Dalele pot fi alese in functie de forma pieselor, textura si culoare, iar posibilitatile de decorare sunt infinite si din astfel de piese se poate alcatui un model cu aspect placut.

Fara sa il mai intreb, am decis ca rosul este cea mai buna culoare, si de altfel se potriveste foarte bine cu restul casei si culorile din gradina, casa fiind un crem, vor face un contrast foarte frumos, si mai mult decat atat rosul este si culoarea preferata a lui Alex. Masina rosie, garderoba, ei bine neagra, fiind vorba de tinute business, insa micile detalii de culoare rosie, nu lipsesc niciodata, deci alegem si dale de pavaj de culoare rosie si totul este perfect.

Am gasit un model foarte frumos, simplu si elegant, care cred ca se potriveste de minune casei, gradinii si stilului lui. I-am spus ca am gasit ceea ce cauta, dale de pavaj cu un design frumos si elegant, si cu o durabilitate mare, piesele fiind rezistente la inghet, dezghet, umiditate si caldura in exces, si asta la un pret de bun simt, mai ramane decat sa isi gaseasca o echipa de muncitori.

Aveam nevoie de cateva zile libere pentru a ma relaxa, si sper ca acum am sa le primesc.

Leave a Comment.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.