Busola in cariera

Pe Luci il stiu de cand eram amandoi mult mai tineri si bateam mingea in fata blocului si pe tapsanul cu iarba de odinioara, inlocuit acum de fastfood-ul ala globalizator. De aceea, nu mica mi-a fost surpriza si placerea sa primesc un mail de la el, in care, in calitate de reprezentant in Craiova al asociatiei LIDERJUST, ma invita pe un ton foarte formal sa particip si sa promovez, prin intermediul blogului, conferinta Despre valori in cariera ta!, care va deschide programul Busola in cariera.

Ce m-a magulit intens a fost ca, printre destinatarii mail-ului am vazut si adrese ale unor institutii media consacrate; carevasazica, Luci, ca membru al celei de-a treia puteri in stat interactioneaza cu mine, a patra :). Nu pot sa nu-i dau satisfactie in atare conditii, imi zic.

Ca urmare, va invit si eu sa va duceti la conferina Despre valori in cariera ta!, care deschide proiectul Busola in cariera, program de orientare profesionala pentru studentii de la facultatile de drept. Conferinta va avea loc luni, 14 noiembrie 2011, incepand cu ora 13.30, in sala I.D. Sarbu a Teatrului National din Craiova. Printre vorbitori se vor afla membri de marca ai breslei magistrato-avocatesti, iar eu va rog din suflet pe voi, studentii care veti participa, sa nu ii iertati de intrebari incomode, dar puse cu bun simt.

Mai multe despre acest proiect si organizatorii lui gasiti aici.

Leave a Comment.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.