Flori de lux

Flori de luxNu stiu altii cum sunt, dar mi se pare ca damele sunt din ce in ce mai solicitante in privinta curtoaziei pe care trebuie sa o manifeste un barbat pentru a le intra in gratii (a se citi „gratzii” nu altceva). O manevra indeobste apreciata este sa oferi flori in mod anonim, dar suficient de transparent pentru ca persoana in cauza sa ghiceasca despre ce emitator de avansuri este vorba.

Ca urmare, e nevoie de o florarie care sa fie disponibila oricand si oricum, ai carei angajati sa fie capabili sa patrunda intentiile chiar si celui mai timid sau nehotarat dintre pretendenti. Aici intra in scena Floraria FlorideLux.ro.

Argumente pentru a-i alege sunt cu duiumul. In dulcele stil clasic al angajatorilor romani, care cer experienta inainte de toate, orice potential client se uita la ce a facut in prelabil potentialul furnizor. In capitolul aceasta, Floraria FlorideLux.ro sta bine spre foarte bine, avand 10 ani de experienta in domeniu.

Cum un buchet de flori n-are niciun farmec fara un mesaj, trebuie sa va ganditi si la asta. Sau, mai bine, nu va mai ganditi si ii lasati pe cei de la florarie, care pot sa realizeze orice felicitare la comanda.

Nu trebuie sa va preocupati de calitatea florilor si de riscul ca acestea sa va fie returnate direct in cap, pentru ca floraria dispune de un spatiu de productie, stocare si preluare comenzi de 500 de metri patrati. Se lucreaza numai cu stocurile disponibile, fara intermedieri – florile sunt mereu proaspete, iar cosurile si vazele sunt de calitate superioare si aduse de la producatori de calitate din Europa. In plus, personalul, in numar de 15 persoane si care include designeri florali, livratori, operatori preluare comenzi si manageri de departamente care se asigura ca totul decurge asa cum ati stabilit si v-ati imaginat.

Se merge mult pe cifre in ziua de azi, dar floraria poate sa ofere si rata de satisfactie a clientilor care i-au solicitat serviciile si produsele pana acum: 99,5%. Daca totusi sunteti in marja minuscula de 0,5% a cazurilor cu diverse situatii neprevazute, nu trebuie sa va faceti griji, pentru ca aveti garantii de 100% de a primi banii inapoi.

Nu sunt rare cazurile cand persoana inimii cuiva e relocata in vreo tara straina. Relatia trebuie mentinuta si o metoda buna ar fi optiunea de Livrare flori international, pe care floraria o pune la dispozitia clientilor pentru orice colt al lumii. Aaa, sa nu uit, livrarea in Romania e gratuita si exista un discount permanent de 10% pentru urmatoarea comanda efectuata. Iar toate acestea se pot rezolva online, cu un singur cont de client pentru toate website-urile din grup, nelipsind, fireste optiunea de Facebook login:  floridelux.rocosuridelux.rocoroane.robrazidecraciun.roflorarie-flori.comgradinidelux.ro.

Asa ca frunzariti galeria de poze care infatiseaza chiar produsele reale si procedati precum spunea un om foarte intelept: Ofera flori fara motiv; vei face o persoana sa se simta bine si te vei simti bine la randu-ti.

Leave a Comment.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.