Unde au femeile mintea creata?

Raspuns: in Africa. Asta e concluzia la care am ajuns citind romanul auto-intitulat erotic Femeie goala, femeie neagra, al camerunezei Calixthe Beyala.

In fapt, cartea este pornografie scrisa cu stil, construita sub pretextul narativ al unei fete africane cu probleme, care, la varsta pubertatii, are mai multa experienta intr-ale copulatiei decat trei centuriste de-ale noastre la un loc. Anarhism, promiscuitate, revolutie sexuala si frustrari contemporane in acelasi domeniu sunt indesate de autoare intr-un malaxor cu inutile tente suprarealiste. Totul pentru a o aduce pe naratoare in ipostaza de a se infatisa in scene de sex cat mai deviante.

Care insa nu smulg vreo erectie, ci, dimpotriva, hohote de ras. Ceea ce e tonic, mai ales ca va veti trezi razand ca prostul/proasta in autobuz, amintindu-va de un gang bang in care este activ implicata si o baba stirba sau de suprema mostra de intelepciune a cartii:

O femeie poate rivaliza cu alta femeie, dar nu cu o gaina.

Bravos, Calixthe, fata mea, halal sa-ti fie!

4 Comments

  1. Ce am scris incat sa starneasca astfel de comentarii de dulce? Nu vad nimic sa starneasca adversitatea persoanelor cu capul pe umeri.

    Reply

Leave a Comment.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.