Giuvaieruri online (1)

Datorita unei anume activitati pe care o intreprind inspre kilometrul 0 al Craiovei, strabat aproape zilnic un portic, care abunda in magazine de cadouri bijuterii si ma delectez, nu numai cu stralucirea giuvaierurilor afisate, cat si cu reactiile persoanelor care trec, intr-o covarsitoare majoritate femei.

Unele merg visatoare si arunca priviri nostalgice, altele merg hotarate si se opresc brusc, de obicei facand si vreo doi pasi in spate si, nu o data, am auzit tocuri crapand. Alte reprezentante ale sexului frumos sunt insotite de alesii inimilor lor si ii trag de mana spre o vitrina sau alta; am spus bine trag, pentru ca nu mi-a fost dat vreodata sa vad vreun barbat luand initiativa inspre vreun astfel de magazin. De aici si deliciul de a le vedea figurile cand au loc astfel de abateri de la ruta planuita initial.

Doamnelor, admiratul mediat de vitrina este de nepretuit, dar acum mai exista si Onlinebijoux, un magazin online de bijuterii cu produse la indemana oricui si de o diversitate foarte mare.

Atat de mare, incat chiar eu mi-am petrecut ceva timp frunzarind site-ul, in special la sectiunea de bijuterii argint, pentru ca acest metal captiveaza, dar intr-un mod mai putin inrobitor decat aurul. Un inel asa zis rodiat mi-a atras atentia prin aerul antic si usor mistic pe care il degaja. Pana sa nu ma luati voi la misto, va zic eu repede ca nu e pentru mine, ci pentru altcineva, dar asta e o alta poveste.

Leave a Comment.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.