Tehnologia e bună, dar interacțiunea umană e și mai bună

Nu știu ce ne-am fi făcut fără tehnologie în perioada pandemiei.

De fapt știu, mulți dintre noi ne-am fi chinuit amarnic să ne ținem viețile întregi și să ne câștigăm existența.

Tehnologia, însă, nu este apărută din senin, ci este rezultatul muncii truditorilor din programare, iar în sprijinul acestui vine Community Day, eveniment organizat de Școala Informală de IT, pe data de 16 iunie, ora 18:00, la Prestige Boutique Hotel din Craiova.

Community Day îi va reuni pe pasionații de tehnologie din Craiova, adică atât pe reprezentanții firmelor de software, cât și pe partenerii, absolvenții, mentorii și prietenii Școlii informale de IT din Craiova, într-o binevenită încercare de a contribui la apropierea pieței muncii de sistemul educațional.

Organizatorii nu fac triere de participanți – invitația este adresată publicului larg, orice persoană interesată de cursurile Școlii informale de IT și de salariile babane din această industrie este binevenită la prezentările și discuțiile care sunt prevăzute pentru două ore (deși presimt că puzderia de întrebări o să ducă la o benefică depășire a termenului-limită), indiferent de experiența profesională.

Iată ce spune George Ciulacu, Site Manager la Școala informală de IT despre motivația care a stat la baza evenimentului Community Day:

Este primul eveniment LIVE după doi ani de restricții sanitare, în care ne revedem într-un format fizic și ne putem strânge mâna. Ne-a lipsit acest lucru, chiar dacă experiența educațională din formatul online a fost dinamică și interactivă. Ne-am mobilizat toate resursele pentru a relua tradiția începută cu mult înainte de pandemia COVID-19: aceea a întâlnirilor fizice lipsite de formalități și de orice bariere în comunicare. Cei care vor să afle mai multe dintre culisele Școlii informale de IT au acum ocazia să ne pună direct orice întrebare, să discute cu absolvenții, cu mentorii, cu partenerii și prietenii noștri, la Community Day.

Ținuta recomandată pentru acest eveniment este ”de Zoom”.

Simpatic, dar eu, unul, recomand moderație, știu niște exemple de vestimentații de Zoom care ar fi catalogate drept indecente într-un spațiu cu mai mulți oameni.

Leave a Comment.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.