Am ajuns in finala Roblogfest!

Inainte de toate, o povestioara care imi place tare mult:

Benjamin Disraeli, marele om politic englez din secolul al XIX-lea, se afla in campanie electorala intr-un sat recunoscut ca nu prea simpatiza cu partidul sau. Incercand sa ia cuvantul in fata unui mic grup de potentiali alegatori, se vede intrerupt brutal de unul dintre acestia:

– Mai bine l-as vota pe dracu’!

Imperturbabil si cu un zambet fermecator, Disraeli ii raspunde:

– Va inteleg perfect, dar, daca, totusi, favoritul dumneavoastra, dracul, s-ar retrage din cursa, pot conta pe votul dumneavoastra?

Departe de mine gandul de a face vreo comparatie diavoleasca. N-am vrut decat sa ma smulg un zambet, in speranta ca asa veti accepta mai usor sa imi acordati votul vostru in faza finala a concursului Roblogfest, la sectiunea Blog de filme.

Partea putin spinoasa este ca va fi nevoie sa va faceti un cont, cu toate completarile de campuri si activatul din mail pe care le stiti din alte parti. Operatiunea n-ar trebui sa dureze mai mult de 5 minute, dar, daca intampinati dificultati si se incarca prea greu, inseamna ca mai sunt si alti sustinatori zelosi care s-au repezit sa-si voteze favoritii; cel mai bun lucru ar fi sa reveniti mai tarziu.

Sa va inregistrati bine! 🙂

 

3 Comments

Leave a Comment.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.