Expozitie Nationala de Vinuri la Craiova

Daca am vazut multa lume la targurile de carti, si mai multa la cele de haine, oare cat norod va veni la Expozitia Nationala de Vinuri care va avea loc la Craiova in 17 – 18 martie 2017 in foaierul Teatrului National „Marin Sorescu” din Craiova?

Eu prevad valuri, valuri de doritori in a gusta din varietatea de vinuri romanesti si straine, spumante si distilate pe care organizatorii le vor aduce pentru a facilita dialogul bahic intre producatori si public.

Intervalul orar intre care va puteti rasfata papilele gustative la fata locului este 10:00 – 18:00, iar dupa aceea veti fi ocupati sa gasiti loc pentru achizitii in camari si frigidere.

Ca sa nu zica amicul Daniel Botea ca nu i-am furat numai poza de articol, ci si poanta de final, inchei cu una doar derivata din a lui:

N-am cum sa nu vin si eu.

P.S. Daca mersul impleticit de dupa escapada la Expozitia Nationala de Vinuri va duce spre Muzeul de Arta, incercati, totusi, sa nu vizitati expozitia From Noche with Love de Noche Crist, pentru ca o sa va speriati ca ati dat-o in delirium tremens.

Colectia temporara gazduita de Palatul Jean Mihail pana pe 18 aprilie 2017 este socanta, dar suficient de adanca, sa merite deslusita cu mintea un pic mai treaza.

 

 

Lasa un comentariu.