DJ Iulius nu dispretuieste Eurovision-ul

Pentru mine, Eurovision-ul este un spectacol foarte agreabil. Are numeroase momente de umor involuntar, create de interpretii mai putin inspirati si de coregrafiile unele mai hilare decat altele, alimenteaza placerea chibitatului si a pronosticurile si, nu in ultimul rand, unele melodii castigatoare chiar merita ascultate si peste ani.

Nu ma nascusem pe vremea cand cei de la ABBA au castigat cu Waterloo, dar nu puteam ocoli ilustrul exemplu al acestei superbe formatii.

De cei de la Secret Garden nu prea imi aduc aminte, pentru ca de-abia facusem ochi pe vremea aia, dar am reascultat-o la un moment dat si m-a fermecat.

In privinta sarboaicei a carei infatisare ambigua e compensata de frumusetea vocii, ma pot mandri ca am mizat pe ea la competitia din acel an si nu m-am inselat.

Aveti aici prototipul melodiei cu care sunt sigur ca am reusi sa aducem acest mult ravnit trofeu si in Romania.

5 Comments

  1. A fost mare valva de curand in Rep Moldova cu ce era sa devina imnul Eurovision. E un must sa-l asculti.
    S-a lasat cu multe dezbateri TV, funcluburi si are chiar si un dans acum… Interpretul si autorul versurilor este… un paznic din Ungheni 🙂

    Reply
  2. Mai sunt si alti castigatori care merita amintiti, zic eu: Celine Dion, Toto Cutugno…Cat despre prototipul piesei de succes pt noi, tare mi-e teama sa nu ai dreptate, cu toata ironia ta…

    Reply

Leave a Comment.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.