O expozitie un pic mai altfel

Sambata e zi de recreere, iar daca nu stiti ce sa faceti in timpul celei care urmeaza, pe 2 septembrie 2017, am o idee irezistibila: Expozitia de pictura si mixed media de la Teatrul National „Marin Sorescu”, sala „Iata te uita!”, care se va desfasura incepand cu ora 9:00.

Am doua argumente care sa-mi sustina recomandarea.

Unul scurt: titlul expozitiei este COLOUR & INSANITY. Vad niste capete ridicandu-se ca la suricate.

Unul lung: expozitia nu este una conventionala, ci depaseste simpla plimbarea cu privirea asupra unor imagini, deoarece insisi cei doi creatori, Veronica si Magnus Svanström, nu sunt niste persoana conventionale si va propun urmatorul program:

9:00 – Deschiderea expozitiei

11:00 – 12:00 – Curs introductiv de limba suedeza. Participantii invata sa salute, sa se prezinte, cum sa exprime ora si alte cateva expresii uzuale esentiale.

16:00 – 17:00 – Mix & Match – gaseste creatia dupa titlu: participantii primesc titluri ale creatiilor prezentate in expozitie si au sarcina sa aloce corect fiecare titlu creatiei aferente.

17:00 – 18:00 – Demonstratie de scrapbooking – invata sa creezi o felicitare-sevalet. Publicul asista la o demonstratie in cadrul careia invata pas cu pas cum se realizeaza un astfel de obiect.

18:15 – Castigatorii concursului Mix & Match isi pot alege singuri premiile, care constau in creatii mixed media semnate de Veronica Svanström.

Vi ses där!

Leave a Comment.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.