Semne bune toamna are

Desi, oficial, este pauza in activitatea prietenilor de la Teatrul National „Marin Sorescu” din Craiova, se pare ca acestia nu prididesc in a-si extinde activitatea. Aceasta concluzie mi s-a conturat in timp, iar o noua stire lansata dintr-acolo vine sa o consolideze.

Iata ce spun prietenii cei de la Teatrul din Craiova:

Odata cu inceperea stagiunii 2017-2018, Teatrul National „Marin Sorescu” din Craiova lanseaza proiectul 11plus1 independent/contemporan, in cadrul caruia, pe parcusul lunilor, vom vedea in urbea noastra coregrafi, dansatori profesionisti, actori si regizori cu suflu nou, care vor pune in scena reprezentatii menite sa ne anime si sa ne incante simturile.

Primele doua evenimente vor avea lor in luna octombrie a anului 2017, iar aceasta fasta perioada va dura pana in mai 2018, rastimp in care ne vom mai delecta cu alte 6 spectacole de teatru independent si 6 spectacole de dans contemporan.

Iar daca aceste randuri sunt citite de cineva care care chiar isi desfasoara activitatea intr-unul dintre aceste domenii, partea frumoasa este ca ei insisi se pot inscrie pentru a face parte din acest proiect.

Conditiile de participare presupun faptul ca spectacolele nu trebuie sa aiba in distributie  actori ai Teatrului National „Marin Sorescu”, cele de teatru trebuie sa apartina unor companii independente, iar cele de dans pot fi atat productii independente, cat si ale unor institutii publice.

Termenul limita pentru a depune aceste candidaturi este 15 august 2017, iar adresa la care se va livra zapisul virtual de inscriere este pr@tncms.ro.

Leave a Comment.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.